Καθαρισμός της Φτελιάς Κυριακή 15/05/16

Κάθε χρόνο, εκατομμύρια τόνοι απορριμμάτων καταλήγουν στους ωκεανούς μας, τις ακτές μας, τα δάση μας και γενικότερα το φυσικό μας περιβάλλον. Οι κύριες αιτίες είναι η έλλειψη περιβαλλοντικής συνείδησης του κοινού και οι ανεπαρκείς στρατηγικές διαχείρισης των απορριμμάτων, σε συνδυασμό με τα μη βιώσιμα πρότυπα παραγωγής και κατανάλωσης που η κοινωνία μας συνεχίζει να ακολουθεί.

Για να μειωθεί η ρύπανση του περιβάλλοντος και να αναδειχθεί το σημαντικό πρόβλημα των απορριμμάτων, η HELMEPA (Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος) συντονίζει για 3η συνεχή χρονιά την εθελοντική πρωτοβουλία «Ας Καθαρίσουμε την Ευρώπη» – Ευρωπαϊκή Ημέρα Καθαρισμού 6 – 15 Μαΐου 2016

13115422_1371386366211533_1243282879_n copy

Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας, στη Μύκονο, Το Εργαστήρι Οικολογικής Ευαισθητοποίησης, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο Γυναικών Μυκόνου, και τον Συνεταιρισμό Ανακύκλωσης ΜοίκΟΝΟΣ, και με την αιγίδα του Δήμου Μυκόνου, διοργανώνει καθαρισμό της Φτελιάς, την Κυριακή, 15 Μαΐου , στις 11:00 π.μ.

Γι’ αυτό, βάλτε και σεις ένα χεράκι συμμετέχοντας στη δράση. Πάρτε, γάντια, καπέλο, και ελάτε να καθαρίσουμε τη Φτελιά, μια από τις ποιο ωραίες παραλίες της Μυκόνου.

Σας περιμένουμε!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s