Ο Μοίκονος πάει σχολείο!

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι ο συνεταιρισμός Μοίκονος τοποθέτησε κάδους ανακύκλωσης σε όλα τα σχολεία του νησιού με την έγκριση της Δημοτικής Αρχής.  Ένας στόχος που είχε τεθεί από την ίδρυση του συνεταιρισμού ολοκληρώνεται. Την περσινή σχολική χρονιά η πλειοψηφία των σχολείων είχαν επισκεφτεί την αποθήκη του συνεταιρισμού , όπου τα παιδιά ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν σχετικά με την λειτουργία του Μοίκονος και τα οφέλη της ανακύκλωσης.

Με την δωρεά  του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΝΩΜΕΡΙΤΙΣΣΕΣ στη μνήμη του Τάσου Λοΐζου, καταφέραμε να τοποθετήσουμε τους κάδους. Είναι ιδιαίτερη η τιμή σύλλογοι με παρουσία και έργο στο νησί να αγκαλιάζουν και να επικροτούν δράσεις του Μοίκονος.

Ο Μοίκονος νοιώθει την υποχρέωση και την ανάγκη να εξασφαλίσει στα παιδιά του νησιού όλες τις συνθήκες που θα τους δώσουν  την ευκαιρία να  δημιουργήσουν ένα καλύτερο περιβάλλον , έτσι όπως όλοι ονειρευόμαστε.

Ευχαριστούμε όλους τους δασκάλους και καθηγητές που στέκονται στο πλευρό των παιδιών μας , βοηθώντας με κάθε τρόπο στην εμπέδωση της ανακύκλωσης και της συνεργατικότητας .

Συνεχίζουμε μαζί!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s