Κάλλιο αργά παρά ποτέ…..

Image
”Μετά από πολλών μηνών απραξία και κωλυσιεργία οι ιθύνοντες του Δήμου Μυκόνου αποφάσισαν να κάνουν ένα θετικό βήμα και να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για την Πιστοποίηση των ανακυκλώσιμων προϊόντων που αξιοποιεί ο ΜοίκοΝΟΣ και την έκδοση ανάλογου πιστοποιητικού. 
Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την νομοθεσία καθώς και με τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ) και την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) ο Συνεταιρισμός ΜοίκοΝΟΣ (όπως και οι Δήμοι της χώρας) δικαιούνται, πέραν του υλικοτεχνικού εξοπλισμού, οικονομικής επιχορήγησης για τις ποσότητες των ανακυκλώσιμου υλικού που διαχειρίζονται. 
Για τον σκοπό αυτό απαιτείται η έκδοση Παραστατικού Πιστοποίησης από τους αρμόδιους φορείς του Δήμου Μυκόνου, κάτι  που με βάση το παρακάτω έγγραφο ανοίγει τον δρόμο για την επίσημη υποστήριξη του ΜοίκοΝΟΣ και την προώθηση ενός μοντέλου δημοτικής ανακύκλωσης με διαλογή στην πηγή, ως ο μόνος ρεαλιστικός τρόπος διαχείρισης των απορριμμάτων μας.
Ευελπιστούμε στην συνέχιση της διάθεσης για συνεργασία από πλευράς των διοικούντων τον Δήμο Μυκόνου και στην υιοθέτηση από πλευράς τους του αλληλέγγυου, συνεργατικού, οικολογικού και προσοδοφόρου εγχειρήματος που πρεσβεύει ο Συνεταιρισμός ΜοίκοΝΟΣ.
 
Για το καλό όλων μας!”
Image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s