Ανακυκλώνουμε, επαναχρησιμοποιούμε, δημιουργούμε, αγαπάμε το νησί μας

ανακυκλώνω Μύκονος ΜοικοΝΟΣ 4 Την Κυριακή 22 Ιουνίου 2014, σε ιδανικές συνθήκες στον υπέροχο κήπο του cine Manto, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στον Μήνα Περιβάλλοντος «Ανακυκλώνω, Προστατεύω το Περιβάλλον, Αγαπώ το νησί μου», υπο την αιγίδα της ΚΔΕΠΠΑΜ.
ανακυκλώνω Μύκονος ΜοικοΝΟΣ 1
Οι Εθελοντές του Αστικού Συνεταιρισμού ΜοικοΝΟΣ ήταν παρόντες ενημερώνοντας με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και φυλλάδια, τόσο για την αναγκαιότητα της ανακύκλωσης, όσο και την σημαντική δράση του ΜοικοΝΟΣ στο νησί μας.
ανακυκλώνω Μύκονος ΜοικοΝΟΣ 2
Στήθηκαν «εικαστικά εργαστήρια» κάτω από τα δέντρα και μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν με ενθουσιασμό στις κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά.
Ευχάριστη έκπληξη ήταν η παρουσία της κυρίας Χέιζελ Φούσκη με τις μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες της. Ήρθε να μας δείξει πώς να επαναχρησιμοποιούμε- ανακυκλώνουμε υφάσματα και νήματα από παλιά ρούχα.
ανακυκλώνω Μύκονος ΜοικοΝΟΣ 5
Την εκδήλωση έκλεισε με αγαπημένους ροκ ρυθμούς η Παιδική Χορωδία της Δημοτικής Μουσικής Σχολής «Γ. Αξιώτης», με την φροντισμένη επιμέλεια της κας Τίνας Ψαλίδα και συνοδεία της εξαίρετης μπάντας Pole dancing Pelicans.
ανακυκλώνω Μύκονος ΜοικοΝΟΣ 3Στον φιλόξενο χώρο του cine Μαντώ δεν στήθηκε μια γιορτούλα για το θεαθήναι. Ήταν μια εκδήλωση ουσιαστική και χρήσιμη, όχι μόνο για τα παιδιά που συμμετείχαν και τις οικογένειές τους. Ήταν σημαντική για όλους μας.
Ευχαριστούμε και τους διοργανωτές και τον συντελεστές του φιλόξενου χώρου του cine Μαντώ και τους εθελοντές του ΜοικοΝΟΣ για τη συγκινητική, διαρκή, άδολη και ακούραστη συνεισφορά τους.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s