Παίζοντας και δημιουργώντας για την ιδέα της ανακύκλωσης στο cine Μαντώ

poster Manto
Την Κυριακή 22 Ιουνίου 2014 γίνεται υπό την αιγίδα της ΚΔΕΠΠΑΜ στο σινε Μαντώ με ώρα έναρξης τις 7μμ, μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση αφιερωμένη στον Μήνα Περιβάλλοντος με τίτλο: «Ανακυκλώνω, Προστατεύω το περιβάλλον, αγαπώ το νησί μου», με μουσικές, καλλιτεχνικές δημιουργίες κ.ά.
Ο ΜοικοΝΟΣ συμμετέχει ενεργά στην εκδήλωση επιλέγοντας το θέμα: “Παίζουμε και ανακυκλώνουμε».
Παίζοντας και δημιουργώντας για την ιδέα της ανακύκλωσης, που επιτέλους μπαίνει στο νησί μας σε σωστή βάση χάρις στην προσπάθεια μιας μικρής ομάδας ανθρώπων που σιγά-σιγά έγινε μεγάλη. Σε λίγες μέρες κλείνει χρόνος από τότε που ξεκίνησαν πέρυσι τέτοιο καιρό, έχουν καταφέρει σημαντικά πράγματα για το νησί και επιμένουν: Μοιοιοιοικοοοοονοοοοοοοος!

Οι εθελόντριες Βίκυ, Πόπη, Καλλιόπη, Τζέρυ, Μαριάννα (τόσο δεμένες και ταυτισμένες πια με την ιστορία της εθελοντικής ενίσχυσης του ΜοικοΝΟΣ, που δεν χρειάζεται να αναφερθούν εδώ ούτε τα επίθετά τους!) θα συμμετάσχουν καθοδηγώντας τα παιδιά στην χρήση των ανακυκλώσιμων υλικών με μια άλλη ματιά. Οι δημιουργίες τους πάλι θα εντυπωσιάσουν, είμαστε σίγουροι και θα είναι μια καλή συμβολή στον Μήνα Περιβάλλοντος, αφού παράλληλα θα δίνουν οδηγίες, θα εξηγούν και θα εμπνέουν μικρούς και μεγάλους για το «αγαθό» και την αναγκαιότητα της ανακύκλωσης!
Θα δημιουργηθούν 3 ομάδες όπου τα παιδιά θα μοιραστούν ανά ηλικία: νήπια – δημοτικό – μεγαλύτερα παιδιά.
Ο χρόνος που θα γίνουν οι κατασκευές είναι από τις 7μμ ως τις 8μμ και θα τηρηθεί οπωσδήποτε γιατί στη συνέχεια έχει χορωδία από τη Μουσική Σχολή Γ. Αξιώτης Επιμέλεια και διδασκαλία και διεύθυνση χορωδίας Τίνα Ψαλίδα.
Συμμετέχουν οι Pole Dancing Pelicans (Κιθάρα: Ντάνιελ Κουσαθανάς, μπάσο: Δημήτρης Κουκουζέλης, τύμπανα: Μάριος Ξυδάκης, βιολί :Τίνα Ψαλίδα) θα διασκευάσουν ελληνικά ρόκ τραγούδια.
Η εκδήλωση θα κρατήσει ως τις 9 μμ, οπότε πρέπει το σινε Μαντώ να είναι έτοιμο να λειτουργήσει σαν σινεμά.
Σας περιμένουμε!

Σημείωση: Ο μήνας Περιβάλλοντος ολοκληρώνεται με την εκδήλωση της Πέμπτης 26 Ιουνίου, στις 20.30΄ (αίθουσα ΚΔΕΠΠΑΜ Ματογιάννι) με θέμα: «Κηπουρική και εξοικονόμηση νερού». Ο Αντώνης Ρουμελιώτης θα μας δώσει έξυπνες ιδέες για όμορφους κήπους χωρίς την χρήση πολύ νερού.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s