Υιοθέτησε κι εσύ έναν γείτονα!

Στην αποθήκη του συνεταιρισμού ΜοικοΝΟΣ, λίγο να σταθείς σαστίζεις από το αδιάκοπο πήγαιν'- έλα ανθρώπων και οχημάτων με ΙΧ με ξέχειλα τα πορτ-μπαγκάζ και φορτηγάκια με γεμάτες καρότσες!

Στην αποθήκη του ΜοικοΝΟΣ, λίγο να σταθείς σαστίζεις από το αδιάκοπο πήγαιν’- έλα ανθρώπων και οχημάτων. Με ξέχειλα τα πορτ-μπαγκάζ των Ι.Χ. και φορτηγάκια με γεμάτες καρότσες!

Αγαπητοί φίλοι
Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι όλα τα σουπερ μάρκετ του νησιού με τα οποία έχουμε έρθει σε επαφή δέχονται να μας δίνουν τα ανακυκλώσιμα προϊόντα τους (κυρίως χαρτοκιβώτια). Όμως, λόγω φόρτου εργασίας αυτό το μήνα, αδυνατούν να μας τα φέρνουν οι ίδιοι στην αποθήκη.

Τα έσοδα του συνεταιρισμού ΜοικοΝΟΣ είναι από τις εγγραφές μελών μας και από τις πωλήσεις των ανακυκλώσιμων προϊόντων. Προς το παρόν δεν μας επιτρέπουν να αγοράσουμε δικό μας αυτοκίνητο, για να συλλέγουμε τα ανακυκλώσιμα προϊόντα μόνοι μας.
Παρακαλούμε θερμά αν κάποιος διαθέτει λίγο ελεύθερο χρόνο και αυτοκίνητο με καρότσα, ας έρθει σε επαφή μαζί μας. Και ένα μόνο σουπερ μάρκετ να αναλάβει, μόνος του ή με την βοήθεια των εθελοντών μας, αυτό θα είναι μεγάλη βοήθεια για μας και το νησί μας.
Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε θερμά τον εθελοντή Παναγιώτη Κουσαθανά «Μπέμπη», που συλλέγει καθημερινά χαρτοκιβώτια από τις επιχειρήσεις, με το δικό του αυτοκίνητο και μας τα φέρνει στην αποθήκη μας στη Μεσαριά (απέναντι από τον συνεταιρισμό Υδραυλικών Μυκόνου.

Μέλλημά μας ας είναι να αναλάβουμε ο καθένας μας προσωπικά την υπόθεση ανακύκλωση στη Μύκονο. Τα πρώτα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν. Γι αυτό φίλε εθελοντή δυνάμωσε τώρα την προσπάθειά σου.

Υιοθέτησε κι εσύ έναν γείτονα, μια γειτονιά, μια επιχείρηση.
Βοήθησέ τον αν δεν μπορεί να φέρει ο ίδιος τα προϊόντα του στην αποθήκη.
Διπλή δουλειά, διπλή χαρά, διπλή ικανοποίηση!

Μπορούμε όλοι, ο καθένας από λίγο και όλοι μαζί!

~.~

FOR A CLEAN MYKONOS: You can adopt a neighbour, a neighbourhood, or a business and teach them how to recycle!… Help them to take their recyclable products to the ‘MoikoNOS’ recycling depot, if they are unable to do so.
Double work = double happiness, double satisfaction!
We can all do this!… Each of us a little – and all together!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s