Το καταστατικό εγκρίθηκε. Προχωράμε σε Γενική Συνέλευση και εκλογές για τα όργανα διοίκησης και ελέγχου του Συνεταιρισμού

ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

UPDATED

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω γραφειοκρατικών δυσχερειών Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ θα γίνει την Κυριακή 19η Μαίου 2013.

Έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε την σύγκλιση της 1ης τακτικής Γενικής Συνέλευσης του κοινωνικού συνεταιρισμού ΜοικοΝΟΣ (ΣΥΝ.Π.Ε.) την Κυριακή 19 Μαίου στις 6:30 μ.μ. στο κτίριο της Αδελφότητας Ανωμεριτών στην Άνω Μερά.σκεψου πρινΩς προσωρινό ΔΣ αναλάβαμε την ευθύνη να οδηγήσουμε τον συνεταιρισμό αρχικώς στην έγκριση του καταστατικού του (το οποίο έχει ήδη εγκριθεί) και ακολούθως στην σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης και στην διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη των οργάνων του, το Διοικητικό Συμβούλιο και το Εποπτικό Συμβούλιο.

Τονίζουμε ιδιαίτερα την βαρύτητα του ρόλου των πρώτων επίσημων οργάνων του συνεταιρισμού, πόσω μάλλον που η πρώτη απόφαση θα αφορά στην άμεση εκμίσθωση του αποθηκευτικού χώρου – το Σπίτι του συνεταιρισμού.

Θεωρούμε επίσης επιβεβλημένο να υπερτονίσουμε την σπουδαιότητα της συμμετοχής κάθε μέλους στις διεργασίες της πρώτης Γενικής Συνέλευσης και της εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στα όργανα του συνεταιρισμού.

Ζητάμε από τα ιδρυτικά μέλη του συνεταρισμού ( ιδρυτικά μέλη είναι όλοι όσοι έχουν υπογράψει το καταστατικό ) να εκδήλώσουν έγγράφως το ενδιαφέρον τους να εκλεγούν στα όργανα του συνεταιρισμού υποβάλλοντας συμπληρωμένη την συνημμένη Αίτηση στα δύο σημεία που έχουν οριστεί από προσωρινό Δ.Σ. δηλάδη στην Τράπεζα Πειραιώς – Τσαμανδουράκης Νίκος και Βιολογικά Προιόντα – Σταυράκη Βίκη έως και την ερχόμενη Πέμπτη 16η Μαίου 2013.

Συνοψίζοντας, οι δύο ημερομηνίες που θα πρέπει να θυμόμαστε είναι:

α) Εώς 16/5/2013 υποβολή αιτήσεων και

β) 19/5/2013 Γενική Συνέλευση κτήριο Αδελφότητας Ανωμεριτών στις 6:30 μ.μ.

Επιπλέον, η Γενική Συνέλευση αποτελεί μία καλή ευκαιρία ενός απολογισμού των πεπραγμένων του προσωρινού ΔΣ άρα και μίας σύντομης ενημέρωσης προς τους φίλους που δεν έχουν καταφέρει μέχρι τώρα να λάβουν γνώση του εγχειρήματος μας.

Είμαστε μία εθελοντική ομάδα που εμπνέεται από την διάθεση προσφοράς προς τον όμορφο τόπο μας.

Όμορφος θέλουμε να παραμείνει και προς τούτο σας καλούμε να συμβάλετε όπως μπορείτε ώστε να αναδυθεί για άλλη μιά φορά η Μύκονος της αλληλεγγύης και του πολιτισμού.
Γιατί το χρωστάμε στους εαυτούς μας και στα παιδιά μας.

Γι αυτό επιβάλλεται όλοι να δώσουμε το παρών την Κυριακή 19 Μαίου στις 6:30 μ.μ. στο κτίριο της Αδελφότητας Ανωμεριτών στην Άνω Μερά.

Για τον Κοινωνικό Συνεταιρισμό ΜΟΙΚΟΝΟΣ

Το προσωρινό ΔΣ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s